Kauppa- ja toimitusehdot

 

Tämä sopimus on laillisesti sitova sinun ja meidän, eli Autokoulu AjoMesta Nuutinen (y: 0657338-7), välillä. Ennen kuin rekisteröidyt www.ajoweppi.fi -palvelun käyttäjäksi ja aloitat sovelluksen käyttämisen, tutustu huolellisesti tähän sopimukseen. Rekisteröitymällä Palveluun hyväksyt tämän lisenssisopimuksen ehdot.

Pidätämme tekijänoikeudet ja omistusoikeudet

Emme myy Palveluumme kuuluvaa materiaalia sinulle.

Et saa jakaa tai myydä Palveluun kuuluvaa materiaalia

Palvelua tai sen osia ei saa laittaa yleiseen jakoon tai myydä.

Emme takaa, että pystyt käyttämään palvelua ilman keskeytyksiä tai muutoksia

Emme valitettavasti voi taata, että Palvelu tai muut siihen läheisesti liittyvät osat ovat jatkuvasti saatavilla tai toimivat ilman keskeytyksiä tai muutoksia. Teemme kuitenkin parhaamme, että pystyt käyttämään palvelua ilman ongelmia ja keskeytyksiä.

Emme ota vastuuta mahdollisista vahingoista

Olet vastuussa Palvelun käytöstä ja käyttöön liittyvistä asioista. Tällöin vastaat myös itse kaikista suorista ja epäsuorista vahingoista, joita palvelumme käytöstä aiheutuu.

Käyttäisimme mielellämme teidän kommentteja markkinoinnissa

Saatamme käyttää antamiasi kommentteja ja etunimeäsi hyvän markkinatavan mukaisesti Palvelumme markkinoinnissa. Voit kuitenkin kieltää meiltä kommenttiesi ja etunimen käyttämisen laittamalla aiheesta sähköpostia.

Pyrimme sopimaan erimielisyydet puhumalla

Pyrimme sopimaan kaikki erimielisyydet puhumalla. Jos emme kuitenkaan saa erimielisyyksiä ratkaistuksi puhumalla, voit halutessasi viedä riidan kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Huomaa kuitenkin, että mikäli haluat viedä asian kuluttajariitalautakunnalle, sinun tulee olla yhteydessä maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Voimme lähettää sinulle sähköpostia

Voimme lähettää sinulle sähköpostia uutiskirjeen muodossa. Voit peruuttaa uutiskirjeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@ajoweppi.fi Uutiskirje sisältää tietoa uusista tarjouksista ja kampanjoista. Lähetämme uutiskirjeitä maksimissaan kerran kuukaudessa, joten toivoisimme, että pysyisit listallamme. Emme koskaan luovuta sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille.

Päivitämme tätä lisenssiä tarpeen vaatiessa

Päivitämme tämän lisenssisopimuksen ehtoja aina tarvittaessa. Ilmoitamme ehtojen päivittämisestä asiakkaillemme kirjallisesti. Jos jokin lisenssisopimuksen ehdoista todetaan mitättömäksi tai pätemättömäksi, ovat muut ehdot edelleen voimassa. Ystävällisin terveisin, Autokoulu AjoMesta Nuutinen Henri Nuutinen

Rekisteriseloste