AjoWeppi oppilaalle

Kaikki opeteltavat asiat valmiina listana helpoimmasta vaikeimpaan ja paljon muuta!

Lue lisää

Kysy AjoWepistä

Keromme sinulle mielellämme lisää

Seuraa oppimisen edistymistäsi

Oppilailla ei ole aikaisemmin ollut mahdollisuutta seurata omaa oppimistaan näin tarkasti. AjoWepin avulla näät kokoajan missä olet oppimisprosessisasi menossa ja mitä opittavia asioita sinulla on vielä jäljellä. Merkkaa vaikeat asiat muistiin ja anna ajoWepin huolehtia kaikista käytännön asioista puolestasi.

Aloita ilmaiseksi
Autokouluyrittäjä Henri Nuutinen

Henri Nuutinen

AjoWeppi sovelluksen kehittäjä ja autokouluyrittäjä

Halusin luoda oppilaalle mahtavan apuvälineen oman ajotaidon seuraamisen ja oppimisen helpottamiseen.

Olen toiminut liikenneopettajana seitsemän vuotta ja olen kehittänyt ajoWeppi sovelluksen omien kokemuksieni pohjalta yli 500 oppilaan opettamisen kautta. AjoWeppi sovelluksella saat käyttöösi realiaikaista tietoa omasta osaamisestasi, opeteltavista asioista ja ajotaidon kehittymisen kokonaisuudesta. AjoWepin avulla nopeutat ja helpotat oppimistasi moninkertaisesti. Olemme pyrkineet tekemään sinulle mahdollisimman paljon asioita valmiiksi.

AjoWeppi sovelluksen oppilaan työkalut

AjoWepin avulla oppimisen ja ajamisen tavoitteet ovat kokoajan näkyvillä. AjoWeppi huolehtii myös kaikista käytännön asioista puolestasi joten prosessi edistyy nopeasti ja vaivatta

Yleisimmät kysymykset

Sovelluksen aloittaminen on ilmaista ja halutessasi voit päivittää ajoWepin maksulliseen versioon. AjoWepin hinta on 24€/kk.

Sovellus on suunniteltu ammattilaisen näkökulmasta helpottamaan ja nopeuttamaan henkilöautokortin suorittamista, niin oppilaan kuin opettajankin näkökulmasta. Saat lukuisia eri hyötyjä ja työkaluja, kun otat ajoWepin käyttöön omassa oppimisessasi.

Sovelluksessa on yli 200 liikenneopettajien suunnittelemaa opeteltavaa asiaa. AjoWeppi sisältää mm. automaattisen palautetyökalun, chat- ja tikettijärjestelmän, kauppaosion, error listan, oppilaan automaattiset itsearvioinnit, opettajan tasokoe arvioinnit ja muistuttaa mm. kaikista käytännön asioista liittyen henkilöautokortin suorittamiseen.

Maksaminen tapahtuu turvallisesti verkkopankin kautta suoraan ajoWeppi järjestelmässä. Maksun jälkeen tunnuksesi on voimassa 1kk ostopäivästä.

Maksun jälkeen et sitoidu mihinkään automaattiseen tilaukseen, eikä tililtäsi veloiteta ikinä mitään maksuja automaattisesti.

AjoWeppi sovellukseen on rakennettu oma tiketti järjestelmä, josta saat apua mieltä askarruttaviin asioihin. Voit myös kysyä apua chat palvelumme avulla, jossa vastaamme aina mahdollisimman nopeasti.