AjoWEPPI opettajalle

Kaikki opetettavat asiat valmiina listana ja paljon muuta

Lue lisää

Kysy AjoWepistä

Kerromme sinulle mielellämme lisää

Opettaminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta

AjoWepin avulla mikään asia ei jää opettamatta. Oppiminen etenee helpoimmasta vaikeimpaan. Opettajan ei tarvitse enää miettiä mitä seuraavaksi, koska kaikki on tehty sinulle valmiiksi

Aloita ilmainen käyttö
Autokouluyrittäjä Henri Nuutinen

Henri Nuutinen

AjoWeppi sovelluksen kehittäjä ja autokouluyrittäjä

Halusin luoda opettajalle mahtavan digitaalisen opetustyökalun oppilaan ajotaidon seuraamisen ja opettamisen helpottamiseen.

Olen toiminut liikenneopettajana seitsemän vuotta ja olen kehittänyt ajoWeppi sovelluksen omien kokemuksieni pohjalta yli 500 oppilaan opettamisen kautta. AjoWeppi sovelluksella saat käyttöösi realiaikaista tietoa oppilaan osaamisesta, opeteltavista asioista ja ajotaidon kehittymisen kokonaisuudesta. AjoWepin avulla nopeutat ja helpotat opettamista moninkertaisest. Olemme pyrkineet tekemään sinulle mahdollisimman paljon asioita valmiiksi.

AjoWeppi sovelluksen opettajan työkalut

AjoWepin avulla oppimisen ja ajamisen tavoitteet ovat kokoajan näkyvillä. AjoWeppi huolehtii myös kaikista käytännön asioista puolestasi, joten oppilaan prosessi edistyy nopeasti ja vaivatta.

Yleisimmät kysymykset

Sovelluksen aloittaminen on ilmaista ja halutessasi voit päivittää ajoWepin maksulliseen versioon. AjoWepin hinta on 24€/kk.

Sovellus on suunniteltu ammattilaisen näkökulmasta helpottamaan ja nopeuttamaan henkilöautokortin suorittamista, niin oppilaan kuin opettajankin näkökulmasta. Saat lukuisia eri hyötyjä ja työkaluja, kun otat ajoWepin käyttöön omassa opetuksessasi.

Sovelluksessa on yli 200 liikenneopettajien suunnittelemaa opeteltavaa asiaa. AjoWeppi sisältää mm. automaattisen palautetyökalun, chat- ja tikettijärjestelmän, kauppaosion, error listan, oppilaan automaattiset itsearvioinnit, opettajan tasokoe arvioinnit ja muistuttaa mm. kaikista käytännön asioista liittyen henkilöautokortin suorittamiseen.

Maksaminen tapahtuu turvallisesti verkkopankin kautta suoraan ajoWeppi järjestelmässä. Maksun jälkeen tunnuksesi on voimassa 1kk ostopäivästä.

Maksun jälkeen et sitoidu mihinkään automaattiseen tilaukseen, eikä tililtäsi veloiteta ikinä mitään maksuja automaattisesti.

AjoWeppi sovellukseen on rakennettu oma tiketti järjestelmä, josta saat apua mieltä askarruttaviin asioihin. Voit myös kysyä apua chat palvelumme avulla, jossa vastaamme aina mahdollisimman nopeasti.