Kenelle ajoWEPPI?

Paljon enemmän kuin pelkkä sovellus

AjoWEPPI opetussovellus on kehitetty auttamaan ja helpottamaan oppilasta ja opettajaa. Käytämme sovellusta myös omassa autokouluopetuksessamme päivittäin.

AjoWEPPI on autokoulun kehittämä opetussovellus, jota kehitetään jatkuvasti. Sovelluksen avulla oppilas ja opettaja pystyvät tarkasti seuraamaan oppimisen edistymistä ja kaikkia opeteltavia asioita, aina helpoimmista vaikeimpaan. AjoWEPIN hyödyt ja opettamisen helppous on vihdoin saatavilla myös opetuslupaopettajille

Kysy me vastaamme

Autamme sinua kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa

Opettajille

Saat käyttöösi kaikki opeteltavat asiat listattuna helpoimmasta vaikeimpaan. Täytät listaa sovelluksen avulla ja pysyt kokoajan kärryillä mitä oppilaasi jo osaa ja miten oppiminen edistyy. Käytössäsi on myös automaattinen palautetyökalu, joten palautteen antaminen ajamisesta tapahtuu vaivatta ja nopeasti. AjoWEPPI kerää myös omaa errorlistaa, jolla pystyt seuraamaan juuri niitä haastavimpia asioita oppilaan ajotaidosta ja oppimisesta.

Lue lisää

Oppilaille

Näät kaikki opeteltavat asiat listana helpoimmasta vaikeimpaan ja pääset seuraamaan tarkasti oman ajotaidon kehittymistäsi. Käytössäsi on myös käytännön asioiden muistutin, joka opastaa kaikissa käytännön asioiden hoitamisessa ja neuvoo aina mitä tehdä seuraavaksi. AjoWEPPI laskee myös automaattisesti päivät teoria- ja ajokokeeseen pääsyyn, joten osaat varata ajat juuri oikeaan aikaan ja nopeutat ajokorttisi suorittamista. Käytössäsi on myös chat- ja tikettijärjestelmä , jonka avulla voit kysyä kaikista mieltä askarruttavista asioista liikenneopettajiltamme.

Lue lisää

Autokouluille

Huikea innovatiivinen työkalu autokouluille opettamisen ja oppimisen tarkkaan seuraamiseen. Varmista että jokainen opettaja opettaa kaikki asiat jokaiselle oppilaalle ja oikeassa järjestyksessä. AjoWEPPI sovelluksessa on myös kauppa, jolla lisäät ja helpotat opettajiesi myyntiä autokoulusi tuotteista. AjoWEPPIÄ on kehitelty autokoulusihteerin näkökulmasta ja ajoWEPIN avulla sihteeri näkeekin yhdellä silmäyksellä kaiken tarvittavan tiedon oppilaasta, jolloin ajotuntien ja ajokortin kokonaisuuden suunnittelu nopeutuu ja helpottuu huomattavasti.

Tulossa pian!