Ajokortti opetusluvalla step by step

Opetusluvan myöntäminen

  • Opetuslupa myönnetään kolmeksi vuodeksi ja aikaisintaan kaksi vuotta ennen kuin ajokorttia suorittava täyttää ajokortin saamiselle säädetyn vähimmäisiän.
  • Hakijalle voidaan myöntää enintään kolme opetuslupaa kolmen vuoden aikana.
  • Jos hakija on ajokorttia suorittavan isä tai äiti, isoisä tai isoäiti, huoltaja, lapsi, lapsenlapsi tai sisarus,opetettavien määrää ei ole rajoitettu.
  • Opetusluvan voimassaolo päättyy, kun kuljettajantutkinto on suoritettu.

Opetusluvan edellytykset

  • hakija on täyttänyt 25 vuotta
  • hakijalla on suoritettavan ajokortin luokkaa vastaava ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään 5 vuotta
  • hakija ei ole ajokiellossa tai väliaikaisessa ajokiellossa
  • hakijaa on pidettävä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan opetustehtävään sopivana.

HUOMIO! Opeta ajokortti opetusluvalla ja hoida asiat huolettomasti uudella AjoWeppi-sovelluksella

Aja ajokortti opetusluvalla ja hoida asiat huolettomasti AjoWepillä

Helpota ajokortin hankkimista opetusluvalla ajoWEPPI sovelluksen avulla. Olemme tehneet sinulle kaikki asiat opetuslupaopetukseen mahdollisimman helpoksi. Kun otat AjoWEPIN käyttöösi, saat käyttöösi oman työkalun joka huolehtii ja hoitaa kaikki käytännön asiat puolestasi. Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä ja etsiä tietoa itse, vaan asiat on tehty sinulle valmiiksi. AjoWEPPI opastaa ja neuvoo sinua ajokortin suorittamisen eri vaiheissa ja varmistaa puolestasi, että mikään asia ei jää tekemättä.

Helpota ajokortin hankkimista opetusluvalla ajoWEPPI sovelluksen avulla. Kun otat AjoWEPIN käyttöösi, saat käyttöösi oman työkalun joka huolehtii ja hoitaa kaikki käytännön asiat puolestasi. Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä ja etsiä tietoa itse, vaan asiat on tehty sinulle valmiiksi. AjoWEPPI opastaa ja neuvoo sinua ajokortin suorittamisen eri vaiheissa ja varmistaa puolestasi, että mikään asia ei jää tekemättä.

Vihdoinkin! Kuinka saada ajokortti opetusluvalla nopeasti ja helposti jopa alle 2 kk – taattu!

Lopeta tiedon etsiminen! Olemme tehneet sinulle kaiken valmiiksi. Kaikki käytännön asiat oikeassa järjestyksessä, mikään pakollinen asia ei jää enää hoitamatta. Yli 200 opetettavaa asiaa, valmiiksi räätälöitynä ja testattuna 7-tasoisen toimintamallin mukaan. Etenemistä on helppo seurata prosessin aikana.

Aloita ilmaiseksi